Jäänyt tämä blogin päivittäminen vähän vähemmälle. Tai no, jos tarkkoja ollaan, koko Zardan päivittäminen on jäänyt todella vähäiseksi. Tai no, jopa mitättömäksi, olemattomaksi. Pakkolomalta päästiin uuden koneen voimin, mutta ei aikaakaan, kun Zardan päivittäminen lakkasi taas. Suuret pahoitteluni siitä, että ikään kuin katosin täysin, ilmoittamatta yhtään mitään.

Minusta ei tosiaan ole kuulunut mitään varmaan pariin kuukauteen, Zardaa ei olla päivitetty pariin kuukauteen, hoitotarinoihin ei olla vastattu pariin kuukauteen, enkä ole edes vaivautunut teille ilmoittamaan syytä tälle. Varsinkin hoitajilla on täysi oikeus olla näreissään. Syynä "katoamistemppuuni" on kaksi asiaa. Totaalinen kiinnostuksen puute lähes kaikkea kohtaan (pakotin itseni sentään opiskelemaan sen verran, että pääsin lukuvuoden viimeisistä kursseista läpi, mutta virtuaalihevoset jäivät tärkeysjärjestykseni alimmaisiksi). Toisena syynä se, että olen sairastellut. Tästä en halua blogissa mainostaa tämän enempää, mutta jos joku hoitaja tuntee olevansa erittäin katkera (tai vain erittäin utelias) ja haluaa tietää tarkemman syyn siihen, miksen ole hoitotarinaan vastannyt, kysyköön sitä minulta mailitse.

Useampaan kertaan avasin koneen ajatellen, että nyt teen Zardan eteen jotain, tai selitän edes, miksei minua ole näkynyt, mutta en sitten pystynytkään vastaamaan viekun viesteihin, tai löytänyt energiaa lukemaan hoitotarinoita. Lisäksi ajattelin, että olette kuulleet jo aivan tarpeeksi selityksiäni siitä, miksi tarinoihin vastataan hitaasti, ja että kärsivällisyytenne tuskin enää ottaa vastaan yhtään "odottakaa vielä hetkinen, ensi viikonloppuna saatan ehtiä" -ilmoitusta. Kaikki selitteleminen tuntui hyödyttömältä.

Nyt luulen, että olen saanut motivaation pikkuvarpaasta sen verran kiinni, että pystyn taas jatkamaan Zardan ylläpitoa, mutta en valitettavasti täysin entiseen tapaan. Olen tehnyt päätöksen, että hoitajatoiminta Zardassa lopetetaan. En olisi halunnut päätyä tähän ratkaisuun, sillä Zardaan kuuluu olennaisesti hoitajatoiminta, enkä tiedä onko Zarda yhtään mitään ilman hoitajia. Kuitenkin se määrä, mitä hoitotarinoita tulee, on minulle liikaa. En jaksa, pysty enkä ehdi lukemaan tarinoita niin tiuhaan, enkä osaa sanoa niistä mitään rakentavaa kommenttia.

Hoitajatoiminta lopetetaan, mutta päätin jotain toimintaa lisätäkin. Yksityispaikkojen määrää nostetaan neljästä kahdeksaan ja yksityisille tulee mahdollisen viitsimykseni mukaan lisää toimintaa. Pulinaboksi jää yksityishevosten omistajien käyttöön, mutta toki entiset hoitajatkin saavat purkaa siellä aggressiotaan tai "aistia Zardan tunnelmaa" tai jutella vaikka säästä, jos siltä tuntuu. Hevostaitomerkit jäävät yksityishevosten omistajien huviksi. Merkkejä voi siis suorittaa omalla hevosellaan, ja merkin voi sitten kopioida Zardan sivuilta hevosensa sivuille.

Kiitos ja anteeksi kaikille hoitajille, hoitajiksi hakeneille ja Zardassa muuten vierailleille, jotka eivät ole johonkin saanut vastausta!

Zardan sivut päivittyvät hoitaja- ja yksityistoimintaa koskien myöhemmin, kunhan saan jostain revittyä energiaa. Toivottavasti lähipäivinä.