Tänään julkaisin Zardan uuden ulkoasun. Saa nähdä, kauanko jaksan katsella tuota. Kyllästyn tekemiini ulkoasuihin kamalan nopeaan, mutta ei sitä jaksaisi olla koko aikaa vaihtamassakaan. Toivottavasti en kyllästy tähän ihan heti, Zarda alkaa olla sen verran iso paikka, että ulkoasun vaihtamisessa on hirveän suuri työ.

Uuden ulkoasun lisäksi Zardassa on tapahtunut muutakin pientä päivitystä. Surullisena uutisena se, että Vami on nyt siirtynyt ajasta ikuisuuteen. (Pitäisi käydä vaihtamassa klikkailun maastoratsastushepo joksikin toiseksi, eihän kuolleella voi ratsastaa.) Surullisten uutisten vastapainoksi iloisia uutisia: Kikka on nyt isänsä tavoin rakenteellisesti muotovalio. Sille myönnettiin VIP MVA Fn -arvonimet eilen. Myös Aatu lähentelee muotovalio-titteliä. Sillä on tarvittava näyttelymenestys PP-MVA arvonimeä varten. Aatulle en vielä ole kyseistä arvonimeä ehtinyt anomaan, mutta on vain ajan kysymys, koska tämä arvonimi orille tulee. Olenpa ylpeä ponskeistani :)

Yksityisten majoituksen suhteen tapahtui myös (merkittävä) muutos. Tästä lähtien vaadin yksityisten omistajilta pientä aktiivisuutta. Kerran kuukaudessa on ilmoitettava itsestään ja kerrottava, vieläkö haluaa pitää hevosensa Zardan katon alla. Tästä ei pitäisi yksityisten omistajille kamalaa vaivaa olla. Tämä varmistaa sen, että Zardan yksityislistalle ei jää roikkumaan hevosia, joiden omistajat ovat mahdollisesti lopettaneet virtuaaliharrastuksen. Epäaktiivisten omistajien tilalle saadaan väkeä, jota oikeasti kiinnostaa, asuuko hevonen Zardassa vai ei.

Ps. Suunnitteilla on maastoestekilpailut, tarkkailkaa toiminta-linkkiä!