Zardan ulkoasu on vaihdettu, ja itse ainakin pidän tästä uudesta enemmän kuin vanhasta. Tällä mennään taas siihen asti, että kyllästyn ja saan inspiraation uuteen :D

Sitten niihin ikäviin uutisiin. Zardan hevoskatraan vanhimpia alkaa ikä painamaan. Tässä lähipäivinä vihreämmille laitumille lähti laukkaamaan Kalle, Jone ja Lola. Ketään heistä en olisi vielä halunnut laittaa hautaan, mutta hevosten ikä alkoi jo sitä vaatimaan.

Lopetettavien listalla (pahoitteluni hirveästä sanavalinnasta) on valitettavasti myös Alicia, Mira, Vami, Veera ja Fipe. Heillä on onneksi vielä muutama virtuaalinen vuosi (eli muutama oikea kuukausi) elinaikaa. Näistä mainitsemistani hevosista kaikilla on hoitaja. On kamalan ikävää mailailla hoitajalle, ja ilmoittaa, että hoitohevonen on kuollut. Niinpä kerron hevosten hautaussuunnitelmista jo nyt, niin hoitajat osaavat varautua. Toivottavasti kukaan näiden hevosten hoitajista ei lopettaisi Zardassa käymistä kokonaan, vaan jatkaisivat hoitamista jonkun muun hevosen kanssa :)

Ihmettelen, miten olen onnistunut mokaamaan näin, että kaikki vanhemmat hevoset tulevat vanhoiksi yhtä aikaa. Tallissa on nyt paljon nuoria hevosia, muutama hieman yli kymmenvuotias, ja loput ovat jo eläkepäivillään.