Tulipa mieleeni, että miksei virtuaalitallillakin voisi suorittaa hevostaitomerkkejä, kun niitä oikeassakin elämässä voi. Ja siitä sitten lähti kehittymään uutta toimintaa Zardan hoitajille. Tällä hetkellä suoritettavissa on kolme tarinalla ansaittavaa hevostaitomerkkiä ja yksi kysymyksiin perustuva hevostietomerkki. Toivottavasti niille löytyy suorittajia hoitajien joukosta.

Merkin suorittaminen maksaa virtuaalieuroja. Tämä siksi, että hoitotarinasta saa palkkaa virtuaalieuroina. Virtuaalirahansa voi käyttää Zardan tallikaupassa, mutta kaikki eivät  ole kiinnostuneita käyttämään virtuaalisia palkkarahojaan hoitotarvikkeiden ostoon. Jotta en sitä palkkaa turhaan jakelisi, voi rahan käyttää kaupan sijaan merkkeihin, tai tietysti myös molempiin. 

merkkiErilaiset merkit ja niiden suoritusvaatimukset löytyvät hoitajien infosivulta. Jos merkeille riittää suorittajia, tulevaisuudessa voisi tulla myös muita ratsastusmerkkejä, kuten maastoilumerkki ja maastoestemerkki. Mikä teidän innokkuutenne on, aikooko joku suorittaa yhden tai useamman merkin?

Hevostietomerkkejä on tällä hetkellä mahdollista suorittaa vain Rotutietäjä-merkki. Tietomerkkejä voisi kuitenkin olla enemmänkin, en vain tiedä minkälaisia. Minkälaisia hevostietoon liittyviä merkkejä haluaisit hoitajana suorittaa? Ideoita merkkeihin otetaan vastaan, kommentoi ja vaikuta ;)